Život milující, život malující


Leničku Kozlíkovou jsem měla to štěstí poznat v roce 2021. Od té doby je tahle drobná modrooká blondýnka nedílnou součástí mého života, který je tak díky ní mnohem barevnější. 

Důvodů, proč mám Leničku na svém seznamu inspirativních lidí je hned několik. Tím nejvýraznějším je jednoznačně její mimořádný talent a její kuráž, když se pro svou vášeň k malbě dokázala vzdát pohodlí své právnické kariéry a jít v ústrety neznámému. Její odvaha, i když často hluboce skrytá pod vrstvou skromnosti, je její velkou předností. Její tvorba je jedinečná, plná emocí, životních zkušeností, energie a sytých barev, které dokáží k lidem promlouvat. Obdivuji její přístup k životu, její dílo i její psané texty. Fascinuje mě, jak si dokáže hrát s barvou i se slovy. Ve svém životě umí jít do hloubky a neklouže jen tak po povrchu, jak je to v dnešní společnosti běžné. Pro mě je to žena správných životních hodnot, žena s neuvěřitelnou dávkou empatie, lidskosti, srdečná a laskavá, jejíž krásná povaha se promítá i do každého jejího díla.

Mám tu čest být hrdou majitelkou jednoho z jejích obrazů i její přítelkyní a obojího si nesmírně cením.

Přeju Leničce v jejím snažení a její práci úspěch a každý den radost z tvorby. Vím, co vášeň pro kreativitu dokáže přinést do života a o kolik bohatší pak takový život dokáže být. A přála bych zažít takový pocit každému...


Leničky obrazy si můžete prohlédnout i zakoupit na jejích webových stránkách: www.lenkakozlikova.com