UČTE SE OD TĚCH NEJLEPŠÍCH


V roce 2022 jsem se stala součástí vzdělávacího on-line projektu Origins workshop a dodnes na to s láskou a velkou vděčností vzpomínám. Projekt vznikl v době covidové pandemie, kdy jsme se nemohli setkávat a předávat své znalosti a zkušenosti dál. Zrodil se tak nápad uspořádat workshop, kterého by se mohl účastnit úplně každý, bez ohledu na to, zda žije v Praze, Brně či New Yorku a který si vezme za úkol inspirovat a otevřít obzory za hranicí svatební fotografie. A tak vznikl jeden den plný online přednášek a videí o focení a především kvalitního obsahu, ke kterému se mohli zájemci opakovaně vracet.


S radostí proto sleduji, jak Khiria Elizabeth Fischer a Pavel Vávra tohle své společné dítko posouvají stále dál a každý rok Vám přináší něco nového. I letos tak můžete nasávat plno nové inspirace a učit se od skvělých fotografů, kteří Vám dají nahlédnout pod pokličku své tvůrčí práce. Ať už jste začínající fotograf, profesionál či je fotka jen Vaší vášní a koníčkem, vzdělání a rozšiřování si obzorů je v tomto ohledu důležité pro všechny, a tak neváhejte a přihlaste se, určitě nebudete litovat.

https://originsworkshop.cz/

My se spolu v rámci projektu můžeme letos vidět u plánovaného Photoreview a chystáme i praktickou výuku v terénu. Info brzy :-)